Pontta Porkkaan –keskustelutilaisuuden antia

Pormestarinluodon asukasyhdistys ry järjesti torstaina 19.2.2015 kaikille pormestarinluotolaisille tarkoitetun keskustelutilaisuuden ”Pontta Porkkaan”. Keskustelutilaisuuden jälkeen asukasyhdistyksen hallitus käsitteli tilaisuudessa tehdyt esitykset ja päätti esittää seuraavia asioita:

 

 

1. Pormestarinluodon ja Hyvelänviikin välisen ojan ruoppaaminen, koska se on päässyt jo lähes tukkeutumaan

 

 

Ruoppaus

 

 

2. Kaksi valaisintolppaa Purjeentien ja Keulantien väliseen lasten leikkipuistoon. Asiasta on keskusteltu kesällä 2014 apulaiskaupunginjohtaja Kari Hannuksen kanssa, joka oli myöntyväinen asiaan. Lisäksi KaikkienPori –hankkeelta (Mikko Kyrönviita) on saatavissa hankkeeseen rahoitusta.

 

Leikkipuisto1

 

3. Kaavassa Pormestarinluodon liikekeskuksen julkisten tilojen rakennus (kirjatupa, asukastupa, nuorisotila) on päätetty jättää paikoilleen. Koska rakennus säilyy, pitäisi se nyt remontoida. Esitämme, että kiinteistöyhtiö suorittaisi: a) ilmastoinnin uusimisen; b) lämpöeristyksen; c) pintaremontin julkikuvan parantamiseksi

 

Liikekeskus

 

4. Liikekeskuksen alueen valaistusta on parannettava kunnostamalla olemassa olevat valaisimet sekä lisäämällä valaisimia

 

5. Liikekeskuksen hiekoittaminen on suoritettava aina tarvittaessa ripeästi ja viivyttelemättä. Näin vältetään kaatumiset.