Edullinen siivouspalvelu

Tatjana

Tatjana Talsi

 

Minna Sainio ja Eija Aaltojärvi 600

Minna Sainio ja Eija Aaltojärvi

 

Pormestarinluodon asukasyhdistys ry:llä on siivouspalvelu, joka on huomattavasti edullisempi kuin useimpien siivousyritysten palvelut. Palvelun käyttäjät ovat enimmäkseen porilaisia eläkeläisiä.

Tällä hetkellä siivoojina ovat Aleksei Voltsenkov, Tatjana Talsi, Eija Aaltojärvi ja Minna Sainio.

Aleksei muutti Suomeen vaimonsa kanssa vuonna 2000. Tatjana muutti Suomeen vuonna 2010.

Alekseilla on siivoojan koulutus, Tatjana on suorittanut laitoshuoltajan tutkinnon Winnovassa, Eijalla on laitoshuoltajan, kassanhoitajan ja tarjoilijan koulutus ja Minna on suorittamassa kotipalvelutyöntekijän ammattitutkintoa.

Aleksei oli aikaisemmin töissä teurastamossa, Eija oli aikaisemmin töissä Sarpilla, Liinaharjan vanhainkodissa ja diakonialaitos Honkalassa, Minna oli aikaisemmin töissä kukkakaupassa ja kiinteistötyöntekijänä. He kaikki pitävät nykyisestä työstään kirjatuvan siivoojina.

Aleksei harrastaa lenkkeilyä koiran kanssa, Tatjana harrastaa käsitöitä, neulomista, kutomista ja hiihtoa, Eija harrastaa pyöräilyä, kävelyä, karaokea, uimista ja tanssia ja Minna harrastaa lenkkeilyä koiran kanssa, lukemista ja sisustamista.

Tulevaisuudessa Aleksei tekee töitä, töitä, aina vaan töitä, Tatjana alkaa harrastaa puutarhan hoitoa, kun siivoustyö kirjatuvalla päättyy, Eijan pitää etsiä uusi työ, Minna yrittää löytää koulutusta vastaavaa työtä.

 

Mika Viljanen