Edullinen siivouspalvelu

Tatjana

Tatjana Talsi

 

Minna Sainio ja Eija Aaltojärvi 600

Minna Sainio ja Eija Aaltojärvi

 

Pormestarinluodon asukasyhdistys ry:llä on siivouspalvelu, joka on huomattavasti edullisempi kuin useimpien siivousyritysten palvelut. Palvelun käyttäjät ovat enimmäkseen porilaisia eläkeläisiä.

Tällä hetkellä siivoojina ovat Aleksei Voltsenkov, Tatjana Talsi, Eija Aaltojärvi ja Minna Sainio.

Aleksei muutti Suomeen vaimonsa kanssa vuonna 2000. Tatjana muutti Suomeen vuonna 2010.

Alekseilla on siivoojan koulutus, Tatjana on suorittanut laitoshuoltajan tutkinnon Winnovassa, Eijalla on laitoshuoltajan, kassanhoitajan ja tarjoilijan koulutus ja Minna on suorittamassa kotipalvelutyöntekijän ammattitutkintoa.

Aleksei oli aikaisemmin töissä teurastamossa, Eija oli aikaisemmin töissä Sarpilla, Liinaharjan vanhainkodissa ja diakonialaitos Honkalassa, Minna oli aikaisemmin töissä kukkakaupassa ja kiinteistötyöntekijänä. He kaikki pitävät nykyisestä työstään kirjatuvan siivoojina.

Aleksei harrastaa lenkkeilyä koiran kanssa, Tatjana harrastaa käsitöitä, neulomista, kutomista ja hiihtoa, Eija harrastaa pyöräilyä, kävelyä, karaokea, uimista ja tanssia ja Minna harrastaa lenkkeilyä koiran kanssa, lukemista ja sisustamista.

Tulevaisuudessa Aleksei tekee töitä, töitä, aina vaan töitä, Tatjana alkaa harrastaa puutarhan hoitoa, kun siivoustyö kirjatuvalla päättyy, Eijan pitää etsiä uusi työ, Minna yrittää löytää koulutusta vastaavaa työtä.

 

Mika Viljanen

 

Siivouspalvelu

Reipasta siivouspalvelua

 

 

Kaipaako kotisi siivousta? Pormestarinluodon asukasyhdistyksen siivouspalvelu on siihen edullinen ratkaisu. Reippaat siivoojamme saavat kotisi tehokkaasti puhtaaksi, hoidamme ylläpitosiivousten lisäksi myös kausisiivoukset esimerkiksi jouluisin.

 

Ylläpitosiivouksessa käymme säännöllisin väliajoin puhdistamassa asiakkaan kodin ja pidämme yllä ennalta sovitun puhtaustason. Talvisin hoidamme tarvittaessa myös lumenluonnin sopimuksen mukaan.

 

Asiakkaalta tulee löytyä siivoukseen tarvittavat puhdistusaineet ja -välineet.

 


Siivoushinnasto 2015

 

Yksi siivooja:
 Eläkeläiset 17,00 € / tunti
 Muut  23,00 € / tunti

 

Kaksi siivoojaa:
 Eläkeläiset 27,00 € / tunti
 Muut  35,00 € / tunti

 

Kuljetusmaksu:
 1 - 5 km 5,00 €
 5 - 12 km 9,00 €
 yli 12 km 15,00 €

 


Ajanvaraukset Pormestarinluodon asukasyhdistyksen toimistosta arkisin kello 8:00-15:00
Toimiston puhelinnumero: 02 - 641 2667

 

Peruuttamattomista siivousajoista veloitetaan normaali siivousmaksu.

 

 

 Henkilökunnan esittely...