Kirjasto lähiössä

Valentina

Valentina Kruglikova

 

 Tomi-Elg

Tomi Elg

 

Valentina Kruglikova muutti Venäjältä Suomeen vuonna 2002.

Tomi Elg on ylioppilas. Yo-tutkinnon jälkeen hän on käynyt yrittäjäkurssin. Marko Mäenpäällä on kone- ja metallialan koulutus. Valentina Kruglikova on suorittanut yliopistossa lentokoneteknologian tutkinnon.

Tomi on aikaisemmin ollut kouluavustajana, hoitoapulaisena hammashoitolassa ja sosiaalitoimistossa. Marko on ollut Porin kaupungilla nuorisotyössä ja skating-hallissa sekä järjestysmiehen ja vartijan tehtävissä. Valentina on aikaisemminkin ollut työssä kirjatuvalla.

Pormestarinluodon asukasyhdistys ry:n kirjatuvalla kirjastotyöntekijöiden tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu eli kirjojen lainaus ja palautusten vastaanotto, kirjojen järjestäminen ja luokittelu, kahvin keitto, kassojen hoito, valokopioiden ottaminen ja yleissiivous.

Tomi harrastaa luonnossa liikkumista, kävelyä, lintujen bongausta ja kesällä uintia. Marko harrastaa pyöräilyä, MMA:ta eli Martial Mixed Arts, brassia, musiikin kuuntelua, uintia ja kuntosalia. Valentina harrastaa lukemista, kesällä kalastusta ja pyöräilyä.

Tulevaisuudessa Tomi hakeutuu johonkin koulutukseen. Marko aikoo perustaa perheen nykyisen naisystävänsä kanssa. Valentina aikoo jatkaa Suomen kielen opiskelua.

 

Mika Viljanen