etusivu2

HALIKU

Pormestarinluodon Asukasyhdistys ry:n tarkoituksena on tuottaa erilaisia palvelumuotoja yhdistyksen toiminnan yhteydessä. Toiminnan perusajatuksena on Pormestarinluodon kaikkien asukkaiden viihtyvyyden ja elinolosuhteiden parantaminen ja ylläpitäminen, niin myös alueella asuvien nuorten. Tätä tarkoitusta varten perustettiin Jarmo Laurinmäen ja muiden yhdistyksessä toimivien henkilöiden yhteistyöllä HALIKU-kerho.

Harrasta, Liiku ja Kuntoile (HALIKU) on nuorille suunnattu toiminnallinen kerho, joka on osallistujilleen maksuton.

HALIKUn toiminta aloitettiin kesäkuussa 2017. Aktiivisimmillaan toiminta oli nuorten ja lasten kesäloman aikana kerran viikossa. Toimintaa järjestettiin myös syys- ja hiitolomalla sekä tapahtumien yhteydessä (markkinat, laskiaistiistai).

Kesälomalla 2017 toimintaa olivat mm. seuraavat tapahtumat: onginta, minigolfin ja sulkapallon pelaaminen, Polsanluodon luontoon tutustuminen, Kirjurinluodon liikennepuistoon tutustuminen, liikunnallinen tehtävärata ym.

Toiminta on alueella otettu positiivisesti vastaan ja pyrimme kehittämään kerhon toimintaa mahdollisuuksien mukaan. Kaikkien alueen asukkaiden ideat ovat tervetulleita.

 

Ehyt ry on tukenut toimintaamme taloudellisesti. Ehyt ry on valtakunnallinen järjestö, joka edistää väestön terveitä elämäntapoja.

 

Kerho-ohjaajana toimii Jarmo Laurinmäki
p: 040 078 5571

 

 

 

 

Pin It